Aanbod

Het aanbod van Aha!Lab passen we altijd aan naar de wensen, behoeftes en doelen van onze opdrachtgevers. Onze workshops en trainingen worden ingezet voor persoonlijk leiderschap trajecten, congressen, themaweken, inspiratiesessies of afdelingsuitjes. Zowel live als online.

Workshops

Ontmoet jouw
innerlijke criticus

Haal dat strenge stemmetje uit je hoofd door het zichtbaar te maken. Een eerste kennismaking! We gaan creatief aan de slag om meer afstand te creëren tussen jou en jouw innerlijke criticus, zodat je meer grip krijgt op zelfkritiek. Meer info? Neem contact op.

Vergroot jouw
speelruimte

Leer anders kijken naar het gedrag van een ander en verander jouw reactie met de hink-stap-sprong methode. Ontdek hoe dit principe werkt en ervaar wat het je oplevert als je duidelijk bent naar jezelf en de ander. Meer info? Neem contact op.

Versterk jouw
faalmoed

Train jouw moed-om-te-falen spier. Als de angst voor falen kleiner wordt gaat je energie meer stromen. Door ja te zeggen tegen wat zich aandient ontdek je vier sleutels om de deur tot moedig falen te openen! Meer info? Neem contact op.

"Wat een super leuk en uitgedacht concept hebben jullie gemaakt! Ik vond het interactief, energiek en het voelde vertrouwd.”

Deelnemer Ontmoet je innerlijke criticus

Trainingen en Outside the box

Omgaan met zelfkritiek

In deze training leer je jouw eigen criticus beter kennen. Je ontdekt onderliggende behoeftes en je krijgt handvatten aangereikt voor in de praktijk. Zodat de innerlijke criticus minder vat krijgt op je gedrag. Waardoor je bewuste keuzes maakt en jezelf de ruimte gunt om te experimenteren. De training bestaat uit twee dagdelen en een tussentijdse opdracht. Kijk hier voor info en inschrijven.

Spelen met conflicten

Wist je dat een conflict ook een kans kan zijn? In deze training ga je jouw conflictvaardigheid vergroten door je gedragsrepertoire uit te breiden! Ontdek achterliggende behoeftes bij conflicten en ervaar wat er gebeurt als je per ongeluk op een 'rode knop' van een ander duwt. En de ander op die van jou. Je gaat naar huis met een Toolkit Eerste Hulp bij Conflicten. Meer info? Neem contact op.

Outside the box

Zin in iets anders? Spreekt onze creatieve en interactieve werkwijze jou aan en wil je een specifiek onderwerp live of online onder de aandacht brengen? Wij denken met je mee en ontwikkelen een origineel programma, workshop of training passend bij jouw vraag. Altijd met spel, humor en diepgang. Nieuwsgierig? Kijk wie je al voor ging of om een idee te krijgen bij outside the box

"Een creatieve ruimte die de vrees voor een conflict meteen verminderd. Bevrijdend en met veel humor en deskundigheid gebracht."

Deelneemster training Spelen met conflicten

Wil je met ons sparren, heb je nog vragen of wil je ons eerst spreken? Dat kan altijd. Neem contact op

Aha!Lab is een samenwerkingsverband van Openblik Methode en Schitteren in je werk.
Volg het Aha!lab op: 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram