Samenwerkingsverband

Het Aha!Lab is een samenwerkingsverband tussen Marleen Noordergraaf van de Openblik Methode en Wendy Kock van Schitteren in je werk. Beiden experts in luchtigheid verbinden met diepgang. Zij maken moeiteloos het lastige luchtig waardoor er ruimte ontstaat om op meerdere manieren naar een specifiek thema te kijken en van daaruit met mildheid te gaan experimenteren. Samen zorgen zij voor een dynamisch kader in een veilige sfeer, waardoor elke deelnemer de ruimte voelt om te gaan schitteren met een open blik.

"Jullie hebben een fijne chemie samen, dat voel je echt, dat is heel prettig en mooi om te zien."

Deelneemster Training

Marleen

Marleen is een frisse wervelwind. Haar ervaring als journalist, fotograaf, theatermaker en improvisator maken haar tot een veelzijdige coach en trainer. Met haar talent ontwikkelt ze verrassende, interactieve en ervaringsgerichte oefeningen die direct inzicht geven in gedrag. Zij doet dit naast dit samenwerkingsverband ook vanuit openblikmethode.nl Marleen is ontwapenend en een scherp observator. Als je haar ontmoet krijg je gelijk zin om te spelen.

Wendy

https://schittereninjewerk.nl/Wendy heeft een popcornhoofd. Zij legt graag creatieve verbindingen en put uit een diversiteit aan werkervaringen als HR adviseur, grafisch vormgever, coach, facilitator, persoonlijke kracht expert en trainer. Zij is er moeiteloos briljant in om mensen vanuit verschillende luchtige en positieve perspectieven te laten kijken naar zichzelf, de ander en de context. Waarbij zij de ander altijd de expert laat over zijn of haar vraagstuk. Dit doet zij ook vanuit schitteren in je werk.nl Als je Wendy ontmoet valt haar natuurlijke rust én haar warme uitstraling meteen op, waardoor je de ruimte voelt om te gaan experimenteren.

Aha!Lab is een samenwerkingsverband van Openblik Methode en Schitteren in je werk.
Volg het Aha!lab op: 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram