Outside the box


Outside the box

Op maat aanbod dat anders-dan-anders is én volkomen past bij jouw vraag en behoeftes.
Anderen zijn je al voorgegaan!

Werkplaats Falen - Master Pedagogiek Hogeschool Utrecht

Werkplaats Falen - Zo hebben we voor de Master pedagogiek vanuit een ecologisch perspectief van Hogeschool Utrecht een Werkplaats Falen ontwikkeld waarbij een groep studenten op experimentele wijze ontdekt wat het begrip falen voor hen persoonlijk betekend. Alleen door te ervaren in diverse theaterspeloefeningen en daar op te reflecteren.

Congres Persoonlijk Leiderschap - Radboud Universiteit Nijmegen

Persoonlijk Leiderschap workshops - Voor het congres Persoonlijk Leiderschap van de Radboud Universiteit Nijmegen hebben we twee workshops ontwikkelt. Workshops waarmee je je persoonlijke leiderschap vergroot. De workshops "de moed om te falen" en "vergroot je speelruimte" zijn door de enthousiaste reacties van de deelnemers ook ingezet op de jaarlijkse docentendagen en op een P&O dag. Een afgeleide van deze workshops hebben we opgenomen in ons standaard aanbod.

Spelen met verbindende communicatie - Libertas

Spelen met verbindende communicatie - Training voor zorgmanagers van Libertas. Een training vanuit de kernwaarden: ondernemerschap, plezier en aandacht. Met als tweeledig doel ondernemerschap laten zien in eigen werkplezier als manager en vanuit aandacht verbindend communiceren in gesprekken met medewerkers. Een training inclusief een op maat gemaakt werkboek: Eerste Hulp Bij Verbindende Communicatie.

Gedragslab - Rijkswaterstaat

Gedragslab - In opdracht van een extern trainingsbureau hebben we een gedragslab ontwikkeld en gegeven op de P&O afdelingsdag van Rijkswaterstaat. Op een interactieve wijze hebben de medewerkers ervaren hoe verschillende manieren van communiceren en non-verbaal gedrag overkomt op de ander.

Ben je nieuwsgierig naar wat het Aha!Lab voor jou kan betekenen, wil je met ons sparren of een vraag stellen? Dat kan altijd. Neem contact op

Aha!Lab is een samenwerkingsverband van Openblik Methode en Schitteren in je werk.
Volg het Aha!lab op: 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram